FEDERACIÓ CATALANA DE VEHICLES CLÀSSICS - PRIVACITAT I SEGURETAT
tornarinici

CLÀUSULA DE CONSENTIMENT INFORMAT

Les dades facilitades per vostè, seran confidencials i d'ús exclusiu per FEDERACIÓ CATALANA DE VEHICLES CLÀSSICS, responsable d'ells i amb domicili a la Plaça Joan Alsina, nº 1 - 2 - 08440 - Cardedeu (Barcelona).

Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de les esmentades dades mitjançant escrit dirigit a la direcció/adreça anteriorment citada/esmentada.

En compliment del deure d'informació contemplat a l'article 10 de la vigent Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és Federació Catalana de Vehicles Clàssics, amb domini d'Internet www.fcvehiclesclassics.org, inscrit en el registre corresponent, atenent comunicacions dels usuaris i/o interessats en la següent adreça electrònica secretari.fcvc@gmail.com.

Federació Catalana de Vehicles Clàssics i el seu logotip són marques propietat de Federació Catalana de Vehicles Clàssics que estan registrades en les jurisdiccions corresponents.

Reservats tots els drets, quedant totalment prohibida la reproducció parcial o total del contingut per cap mitjà/medi.

www.fcvehiclesclassics.org